Presentera ditt företag med företagsfilm

Företagsfilm är helt enkelt en film som visar upp ditt företag på bästa sätt och bygger förtroende och intresse från  potentiella kunder. Trovärdighet är den avgörande faktorn när man bestämmer hos vem man vill bli kund hos. Med en inspelad företagsfilm står du ut från konkurrensen. Låt dina webbplatsbesökare lära känna dig och ditt företag redan på er webbplats. 

Eftersom de får se dig och dina kollegor på film, samt även din lokal, får de känslan att de redan känner dig. Ditt företag uppfattas som mer seriöst och det är mycket lättare att lita på er.

Du kan också välja att vi bara filmar er lokal och gör en film av det. Vi lägger till passande text och musik i efterarbetet. Låt dina webbplatsbesökare välkomnas av en företagsfilm som får dem attvälja dig över dina konkurrenter.

Inspelad reklamfilm

Att stå ut i mängden är långt ifrån enkelt. En företagsfilm presenterar din verksamhet på ett professionellt och tydligt sätt för att stärka ditt varumärke. Idag möter vi allt färre företagsrepresentanter i verkligheten, allra minst inom e-handel. Företagsfilmer ger tittaren ett levande möte med din verksamhet och medarbetarna. En potentiell kund lär på så sätt känna din verksamhet redan från hemsidan. Du uppfattas som seriös och öppen, vilket gör det lättare för kunderna att lita på ditt företag.

Om det passar bättre skapar vi en reklamfilm genom att filma i din lokal. I efterproduktionen lägger vi på passande text och musik för att informera och skapa stämning.

Prata reklamfilm?

Prisförslag företagsfilm

Vi skapar företagsfilmer till både företag och organisationer. Kontakta oss för konsultering och offert.

[contact-form-7 id=”11″]

Steg 1 Skapa Reklamfilm

Vi bryr oss om resultatet

UX, CTA:s och A/B split tester är inga främmande termer för oss.

Steg 2 Skapa reklamfilm

En smidig process

Vi har en enkel och tydlig process som inte tar upp mycket av din tid och gör vårt samarbete smidigt.

Steg 3 Skapa reklamfilm

Kostnadsfria revisioner

Vi vill att du ska bli 100% nöjd med din nya film, därför ingår det kostnadsfria revisioner hos oss.

Företagande

"Proffsigt bemötande och filmen de tog fram överträffade våra förväntningar."

Patrik Nilsson – Företagande.se

50lappen reklamfilm

“Resultatet blev över förväntan. Smart Reklamfilm var även duktiga på att hålla oss informerade under arbetets gång. Vilket vi uppskattade mycket.”

Jonatan Viström –  Viström Media

OnlineDiet Reklamfilmen

“Slutresultatet blev fantastiskt och vi rekommenderar alla att använda
Smart Reklamfilm för att kunden ska få en kortare väg till köpknappen!”

Patric Lindman – Online Diet

Behöver ni hjälp med reklamfilm

Flighton Production skapar reklamfilmer till företag. Det gäller både professionella inspelade reklamfilmer samt animerade reklamfilmer.

Vare sig det gäller informationsfilm, företagsfilm, produktfilm, presentationsfilm eller animerad reklamfilm är vi produktionsbolaget som du behöver.